Menu

Byens pulserende nerve

Latinerkvarteret er byens pulserende nerve, og der er altid en mulighed for, at du kan finde et sted at få en øl eller en kop kaffe og lidt livemusik af en eller andet art, for der er mange små steder, hvor man forsøger at kapre kunderne med lidt musik.

Kvarteret tilbyder – alt efter hvad der er af festivaller – forskellige typer af musik, og det giver sig selv, at restauranter og beværtninger følger med i, hvad som rører sig, og der er mange, som i forbindelse Copenhagen Jazzfestival har jazz som en del af deres tilbud til kunderne.

Den intime oplevelse

Det er ikke altid, der er plads til de store bands, men en god kvartet med et par guitarer, en bas og en trommeslager og med en guitarist, som synger, er noget, som de fleste kan stille sig bag, og som med de rigtige numre altid kan sikre, der kommer en fest.

Vi ved alle, at Latinerkvarteret er der, hvor byen er opstået og har samlet sig om de store pladser. Det er der, hvor universitetet har sin oprindelse, og i dag er det også der, hvor de store firmaer har kontorer, og hvor de gamle bygninger som Rundetårn og gågaderne findes. Det er der, hvor man lever livet, og hvor du finder alt det, som du skal bruge til at få en sjov aften i byen med kølige driks og masser af fest og musik.

Der er dog også mange kulturtilbud i latinerkvarteret, for det er nemlig ikke kun om aftenen og om natten, der er tilbud til dem, som gerne vil underholdes.

Latinerkvarteret er også stedet, hvor de færreste ønsker at bo, for der er altid larm i gaden, og specielt i weekenderne er der fest og fart på. Det er ikke noget, som alle kan holde til, men det er prisen, hvis du vil bo i en af de mest historiske dele af lille Danmark.