Menu

Minefeltet og festen

Hvis du vil have en fest, og du er i nærheden af København, så er der ingen tvivl om, at så er det minefeltet i indre by, hvor du kan finde den. Latinerkvarteret er altid klar til at feste, og i weekenderne, specielt om sommeren, så er det Københavns største gadefest, som bliver afholdt, måske kun overgået af Distortion, men det er jo en festival, og det er noget helt andet end det, der sker hver weekend i latinerkvarteret.

Latinerkvarteret er fyldt med beværtninger. Fra de helt nye til dem, som har eksisteret i mange hundrede år som for eksempel Det lille Apotek. Der hvor de lærde fra det nærliggende universitet har samledes og debatteret de emner, som har optaget dem gennem tiderne.

Alle former for fest

Det er også i minefeltet, du finder de små, listige værtshuse og de store klubber, som samler de kendte og de rige og skaber de fester, som kun de kan. Det er noget, som ikke altid ligner det, som vi andre almindelige kommer i nærheden af.

Du kan også finde de små og spændende spillesteder, hvor du kan lytte til mindre bands og holde en fest med andre, som deler din musiksmag. I latinerkvarteret har du i de sidste mange år kunne lytte til alt fra jazz til metalmusik, og det uden at du skal bevæge sig langt, for selve området er ikke specielt stort.

Der er også mange mindre scener med teater, de tilbyder også musik til de hungrende, og det er ofte mindre bands, som kvarteret tilbyder spilletid. Det er sjældent du ser bands med det store udstyrsstykke, for der er ikke altid plads til de store bands. Men er du til kopibands og til de mindre bands, som er på vej frem, så er det i minefeltet, latinerkvarteret eller universitetsområdet, ja det område med mange navne i midten af København.